Hírek

Március 8-án pénteken és 9-én szombaton küzdött meg egymással és a feladatokkal a HunGeoContest tíz döntőse. A kétnapos, fáradságos versengés után címvédésnek lehettünk tanúi: 2018 után ismét Kaszap Kinga hódította el az első helyet. Az ezüstérem Sarkadi-Nagy Lili Sára, a bronz pedig Mészáros Márton számára csillog. A teljes eredménysort a mellékelt táblázatban lehet böngészni. 

Tovább >>

Kedves Versenyzők, Felkészítők és Szülők! 

A HunGeoContest idei évadjának utolsó megmérettetése pár nap múlva kezdetét veszi március 8-án pénteken, március 9-én szombaton pedig már ki is derül, ki utazhat augusztusban Hongkongba az iGeo-ra! A terepi fordulóra pénteken, a multimedia testre és a szóbeli fordulóra pedig szombaton kerül sor. A versenyregisztráció 12:00-kor kezdődik a Pécsi Tudományegyetem Ifjúság úti campusán (7624 Pécs, Ifjúság útja 6.). 

Találkozunk pénteken, addig is mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!

Tovább >>

Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőnket és versenyzőnket, hogy a Hungeocontest új támogatójaként idén a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Földrajztudományi Intézetét is megadhatjuk! Hogy a támogatás milyen formában érkezik, megtudhatják versenyzőink és felkészítőik a döntő forduló eredményhirdetésekor. 

Tovább >>

Kedves Versenyzőink!

A HunGeoContest 2018/19-es írásbeli fordulójának eredményei elérhetők az alábbi linken

Tovább >>
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > >>

Támogatóink