en
A HunGeoContest Írásbeli eredményei
2024.01.29.

A HunGeoContest Írásbeli eredményei

Kedves Versenyzők, Kedves Felkészítők! 

Megszülettek a HunGeoContest 2023/24 versenyévadának írásbeli eredményei. Kétségek nélkül mondhatjuk, hogy sikeres fordulót zárhattunk: összesen hatvanhat versenyző vett részt az idei második megmérettetésen az ország minden részéből, három helyszínen. Bízunk benne, hogy a feladatlap nem csak nehéz, hanem szórakoztató és érdekes is volt számotokra. 

Az írásbeli tíz legjobbja továbbjutott a döntő fordulóba! Honlapunkon korábban már jeleztük, hogy a HunGeoContest döntőjét  az eredeti tervekhez képest később tudjuk megrendezni. A döntő forduló új időpontja 2024. március 22-23. péntek és szombat.

Az írásbeli forduló eredményeit tehát itt tekinthetitek meg

Mindenkinek szívből gratulálunk! Bízunk abban, hogy minden résztvevő gazdagodott valamivel az első két fordulóban. Mindenkit biztatnánk, aki megteheti, hogy jövőre is jelentkezzen a HunGeoContestre! Az olimpia helyszíne 2025-ben is izgalmas helyszín, ugyanis jövőre Thaiföldre utazik a magyar csapat. 

A tíz döntősnek és felkészítőiknek is gratulálunk! Találkozunk a döntő fordulón, Pécsett, ahol kiderül, ki képviselheti Magyarországot a nemzetközi földrajzi olimpián Dublinban!  

printer

Támogatóink

Támogatóink