en
Néhány információ az online forduló elé
2017.11.05.

Néhány információ az online forduló elé

Kedves már regisztrált és reménybeli versenyzőink, egy hét múlva megnyitjuk az online forduló felületét, néhány technikai információval szeretnénk megkönnyíteni előzetesen a felkészítést. Azok is olvassák el, akik korábban már verseneztek velünk, mert néhány változás történt idén a lebonyolítás technikai részleteiben. 

 

  1. Az online forduló kezdete november 13. Ekkor kerül ki a honlapra a feladatlap és innentől kezdve küldhetők be megoldások. Ugyancsak elérhető lesz egy technikai információkat tartalmazó leírás, ami segít a részletekben.
  2. A feladatokra mindenki annyi időt fordíthat, amennyi szükséges, vagy amennyit tud, de a megoldást legkésőbb december 4. 22:00 óráig be kell küldeni.
  3. A forduló technikai szempontból egy feladatlapból és egy megoldólapból áll. A feladatlap pdf-file, tartalmazza az összes kérdést, feladatot, részletesebb leírásokat, és ennek segítségével azok áttekinthetők, tetszőleges sorrendben megoldhatók. A megoldólap (egy google űrlap) csak a kérdések rövid változatait tartalmazza, és természetesen itt kell rögzíteni a megoldásokat. Csak az utóbbin beküldött megoldások az érvényesek.
  4. A megoldólapon csak azok tudnak megoldásokat beküldeni, akik regisztrálnak a hungeocontest.org felületen (szükséged lesz az ott megadott jeligédre). Szóval, ha nem regisztráltál, tedd meg! A regisztráció november 30-ig lesz nyitva. Utána a csak már regisztrált versenyzők küldhetnek be megoldásokat.
  5. A feladatok megoldásához természetesen használható bármilyen könyv, internetes forrás – némelyiket igen csak bajos lenne megoldani a világháló nélkül.
  6. Végezetül: ne lepődjetek meg, ha a feladatlap kicsit sem fog hasonlítani egy iskolai dolgozatra.

Egyelőre ennyit, további részletek egy hét múlva!

printer

Támogatóink

Támogatóink