en
Elkezdődik a HunGeoContest Online fordulója!
2024.10.18.

Elkezdődik a HunGeoContest Online fordulója!

A HunGeoContest 2024/25-ös versenyévada ezennel hivatalosan is elkezdődik. Mától egészen november 4-ig van idő arra, hogy a versenyzők megoldják és beküldjék az online forduló válaszlapját. Aki szeretne indulni, de elmaradt a regisztrációja, egészen október 31-ig tud jelentkezni a versenyre

Az online feladatlap két dokumentumból áll. A feladatlap (Question Booklet) a feladatok részletes leírását tartalmazó dokumentum. Ezt letölthetitek és dolgozhattok vele, beküldeni viszont nem kell. A válaszaitokat a válaszlapon kell kitöltenetek, ami egy google űrlap (Answer Booklet). Nagyon fontos, hogy az online forduló teljesítéséhez a válaszlapot kell maradéktalanul kitölteni és beküldeni. A kitöltést két további segédlet támogatja. 

Question Booklet

Answer Booklet

Általános útmutató

Technikai segédlet

Kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot: hungeocontest@gmail.com, vagy kövess minket honlapunkon, hungeocontest.org, vagy facebook-on és instagramon a legfrisebb hírekért.

Sok sikert kívánunk minden versenyzőnknek! Az online forduló 60 legeredményesebb diákja továbbjut a december 13-án esedékes írásbeli fordulóba! Ne feledd, a végső cél 2025 nyarán Bangkok a nemzetközi földrajzi olimpián!

printer

Támogatóink

Támogatóink